FENERTEPE İLKOKULU

Vizyon: Vatanını, milletini seven ve insanlığa faydalı, kendini sürekli geliştiren, çevresindeki gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek , düşünen ve üreten bireyler yetiştirmek

Misyon: Fenertepe İlkokulunu, Başakşehir ilçesinin nitelikli eğitim veren, başarılı ve çağdaş okulları arasında kılmak; öğrencilerimizi hayata hazırlamak, bilgi, becerilerini artırmak ve onlara teknolojinin etkin kullanımını öğreterek, örnek gösterilen bir kurum olmasını sağlamaktır.

Başarılar: 29 Ekim 2014 Cumhuriyet Bayramında düzenlenen resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Cemile YOĞUN ilçe birincisi, Bora TURGUT ise ilçe ikincisi olmuştur. Ayrıca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı´nın ´´100.Yılında Çanakkale´´ konulu resim yarışmasında öğrencimiz Cemile YOĞUN İstanbul 3. olmuştur. 19 Mayıs 2016´da Başakşehir ilçesinde düzenlenen 4.sınıflar arası dama yarışmasında öğrencimiz Gülsima KAYA ilçe 2.si olmuştur.

Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fenertepeio.meb.k12.tr

Adres - KAYABAŞI MAH. BOTANİK SK. TOKI FENERTEPE ORTAOKULU BLOK NO: 6 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İstanbul/Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi Fenertepe Mevkii 11. Bölgede yer almaktadır.

Ulaşım Okulumuzun yakınından 79M Mecidiyeköy, 79F Başakşehir, MK22 Arnavutköy, 78F Yenibosna,78 FY Yenibosna,98 Bakırköy ve Güvercintepe- Eminönü otobüsleri geçmektedir, Otogar-Kayaşehir, Gaziosmanpaşa-Kayaşehir, dolmuşları okul önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 4 km (4 dk) uzaklıktadır.