Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası

Sevgili Fenertepe İlkokulu velilerimiz,

Ülkece zor günlerden geçirdiğimiz bu dönemde birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edeceğimizden hiçbirimizin şüphesi yoktur. Bu kapsamda Başakşehir kaymakamımız Sayın Uğur TURAN Bey'in uhdelerinde Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ve Şube Müdürümüz İsmail ÇETİNKAYA'nın kafile başkanlığında ilçemiz okul müdürlerinden oluşan içinde okul müdürümüz Hüseyin ÇALIŞGAN'ın da bulunduğu bir ekip Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesinde Serkan Yılmaz Anadolu Lisesi'nde mevcut ekipten devralıp yaklaşık bir hafta sıcak yemek çalışmasına katılacağız. Bunu bir dayanışma gönüllüğüne dönüştürüp siz değerli velilerimizin de ayni/nakdi katkılarınızı Cumartesi günü yola çıkacak olan yardım tırıyla ulaştırabilmek adına okul müdürlüğümüze 17.02.2023 Cuma günü saat 15.00'e  kadar ileterek destek olabilirsiniz. İhtiyaç listesi aşağıda paylaşılmıştır. Ayrıca ilk etapta destekte bulunan velilerimizin yardımları Başakşehir Belediyesi yardım toplama merkezine ulaştırılmıştır. Hepinize teşekkür ediyoruz.

15.02.2023 303

15-02-2023